Bilgilendirme

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/etkinlikler/2017-2018/etkinlikler/kamp

Pazartesi, 31 Ekim 2016 10:37

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİMİZİN BAŞARISI

Yazan
Öğeyi Oyla
(2 oy)

Okulumuzda yürüttüğümüz anasınıfından liseye kodlama ve robotik programlama eğitimlerimiz meyvelerini vermeye başladı.  İstanbul Üniversitesi, TOVAK, Türkiye Bilişim Vakfı ve Türkiye Bilişim Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği "Future Learning Proje Yarışması"nda okulumuz bilişim teknolojileri öğretmenlerinden Hasret ENÇ  Kod Öğrenme - Robotla Öğrenme alanında Üçüncülük ödülüne layık görülmüştür. Öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Okunma 2316 defa Son Düzenlenme Cuma, 25 Ağustos 2017 14:18