Bilgilendirme

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/etkinlikler/2017-2018/etkinlikler/kamp

Salı, 06 Haziran 2017 12:04

ÖĞRENCİMİZ DÜNYA ROBOT OLİMPİYATLARINDA

Yazan
Öğeyi Oyla
(1 Oyla)
Okulumuzun 6-C sınıfından öğrencimiz Onur TEKİN ve takımı, Dünya Robot Olimpiyatları (WRO) Türkiye Açık Yıldızlar kategorisinde Türkiye 1.si olmuştur. Kosta Rika'da yapılacak olan "Dünya Robot Olimpiyatları"nda ülkemizi Onur TEKİN ve takımı temsil edecektir. Olimpiyatlara "TRA-FIX" adlı proje ile katılacak öğrencimiz ve takımı, trafik sorununa robotik çözüm sağlamayı başarmışlardır. Öğrencimize ve takımına "Dünya Robot Olimpiyatları"nda başarılar dileriz.

Okunma 1365 defa Son Düzenlenme Cuma, 25 Ağustos 2017 13:52