Bilgilendirme

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/etkinlikler/2017-2018/etkinlikler/kamp

Perşembe, 07 Mayıs 2015 13:18

ÖĞRENCİMİZİN SATRANÇ BAŞARISI

Yazan
Öğeyi Oyla
(0 oy)

11-12 Nisan 2015 tarihinde Gazi Üniversitesi'nde yapılan Ankara Çocuk Liginde(Sarı Grup) 3-C sınıfından Ahmet Efe Korucu gruplarda ilk dörde girerek madalya almaya hak kazanmıştır.

18-19 Nisan 2015 tarihinde Çubuk ilçesinde yapılan "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası"nda 3-C sınıfından Ahmet Efe KORUCU 3. olarak bronz madalya almaya hak kazanmıştır.

Öğrencimizi bu başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okunma 3397 defa