Çarşamba, 20 Eylül 2017 15:47

Öğeyi Oyla
(20 oy)

Değerli Velilerimiz,

Bildiğiniz gibi TEOG sınavı kaldırılmış, yerine getirilecek yeni sistem üzerinde Milli Eğitim Bakanlığı çalışmalarına başlamıştır. Resmi açıklamalardan da anlaşılacağı üzere TEOG yerine farklı sınavların uygulanacağı konuşulmaktadır. Bu nedenle okulların hafta sonları kurslar açmalarından söz edilmektedir.

Değerli Velilerimiz,

TEOG sınavının kalkmış olması bizim eğitim politikamızda ve eğitim sistemimizde bir değişikliğe neden olmayacaktır. Şimdiye kadar olduğu gibi 8. sınıflarımızda hafta sonu kurslarımız devam edecektir. Daha önce de yaşadığımız gibi TEOG kalkar, yerine farklı bir sınav gelir. Kaldı ki biz öğrencilerimizi sadece TEOG’a hazırlamıyoruz. Onları hayata, başarılı bir geleceğe hazırlıyoruz. Öğrencilerimizi sık sık değişen sınav sistemlerinden olumsuz etkilenmeyecek ve karşılaşacakları her türlü sınavda başarılı olacak donanımda yetiştiriyoruz. Bu nedenle kaygılanacak bir durum olmadığını belirtir, saygılar sunarız.

Yükselen Eğitim Kurumları

Okunma 540 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 20 Eylül 2017 16:21