Çarşamba, 20 May 2015 16:35

Yazan
Öğeyi Oyla
(8 oy)

İNGED İNGİLİZCE DRAMA FESTİVALİNDE Yükselen Ortaokulu öğrencileri Yükselen farkını bir kez daha kanıtladılar. SBS - TEOG sınavlarında hep önde olmayı başaran Yükselen Koleji, İngilizce eğitiminde de ne kadar başarılı olduğunu Ankara kolejlerinin katıldığı İNGED İNGİLİZCE DRAMA FESTİVALİNDE sergiledi.

16.05.2015 Cumartesi günü 17. si düzenlenen İNGED İNGİLİZCE DRAMA FESTİVALİ’ne ortaokul öğrencilerimiz, Nihan ÇALIŞKAN ve Handan GÖKÇE öğretmenlerimizin liderlidiğinde, RUMPELSTILTSKIN adlı oyun ile katılarak, katılımcı okullar arasından 1. seçilmişlerdir.

Katılan Öğrencilerimiz;

• Berin Emiroğlu
  • Eren Hacıoğlu
  • Efe Berke Çırnaz
  • Erte Baytok
  • Nisa Sude Demir
  • Defne Akkaymak
  • Ömer Kürşad Pınar
  • Bora Göbekli
  • Atacan Ceylan
  • Efe Özbek
  • Efe Akdoğan
  • Serdar Akgün
  • Kaan Uzgören
  • Aykan Yılmaz
  • Seden Zengin
  • Sıla Erdem
  • Onur Efe Tancı
  • Tuana Çetintaş
  • Umut Ünay

1.cilik ödülünün yanı sıra, öğrencilerimiz  yedi farklı dalda ödüllere layık görülmüşlerdir;

EN İYİ BAŞROL OYUNCUSU (ERKEK) 1.si : ATACAN CEYLAN

EN İYİ BAŞROL OYUNCUSU ( ERKEK) 3.sü: ÖMER KÜRŞAD PINAR

EN İYİ BAŞROL OYUNCUSU ( KADIN ) 3.Sü: DEFNE AKKAYMAK

EN İYİ YARDIMCI OYUNCU ( ERKEK) 1. Sİ: EFE BERKE ÇIRNAZ

EN İYİ YARDIMCI OYUNCU ( KADIN ) 1.Sİ: TUANA ÇETİNTAŞ

EN İYİ SAHNE IŞIĞI 3. SÜ : EFE ÖZBEK

JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ: ONUR EFE TANCI

Emeklerinden ve elde ettikleri müthiş başarıdan  ötürü öncelikle, 1. olan oyunumuz için öğrencilerimizi çalıştıran  öğretmenlerimiz Handan GÖKÇE ve Nihan ÇALIŞKAN’a, katılan tüm öğrencilerimize ve her daim destek ve yardımlarını esirgemeyen başta Ortaokul  İngilizce Zümre Başkanımız Gözde AKDENİZ olmak üzere tüm Ortaokul İngilizce zümre öğretmenlerimize sonsuz  teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Okunma 3480 defa Son Düzenlenme Cuma, 22 May 2015 00:57