Bilgilendirme

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/etkinlikler/2017-2018/etkinlikler/kamp

Pazartesi, 15 Mayıs 2017 10:55

INGED TİYATRO YARIŞMASI

Yazan
Öğeyi Oyla
(1 Oyla)
06 Mayıs 2017 Cumartesi günü İngilizce Drama Derneği (INGED) tarafından düzenlenen tiyatro festivaline bu yıl okulumuz, İngilizce öğretmenlerimiz Fatma Gözde Yılmaz Parti ve Zeynep Ateş liderliğinde “The Lion and The Mouse” oyunuyla katılmıştır.
Oyunu sergileyen öğrencilerimiz: Arda Bilezikçi, Ali Efe Adıgüzel, Elifsu Karadağ, Tuna Yeğen, Özer Hızlı, Derin Gün Kızıltuğ, Zümra Mısır ve Ilgın Su Mercan’dır. Başarılı bir performans gösteren öğrencilerimiz üç ayrı dalda ödül almışlardır.
Shinig Star in Male (Gelecek Vadeden Erkek Oyuncu 1.lik): Ali Efe Adıgüzel
The Best Narrator (En iyi Hikaye Anlatıcı 3.lük): Elifsu Karadağ
The Special Jury Award (Juri Özel Ödülü): Tuna Yeğen
Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okunma 1695 defa Son Düzenlenme Pazartesi, 15 Mayıs 2017 11:10