Bilgilendirme

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/etkinlikler/2017-2018/etkinlikler/kamp

Salı, 16 Mayıs 2017 11:06

YÜKSELEN GENÇLERİ OKUMAYA DEVAM EDİYOR

Öğeyi Oyla
(0 oy)
Büyükleri anlamak zordur. Hepimizin zaman zaman sendelediği bu önemli konuda bizleri "Büyükleri Anlama Kılavuzu" kitabıyla hem güldüren hem de düşündüren yazarımız Cihan Demirci'yi okulumuzda 7.sınıflarımızla söyleşi yapması için konuk ettik. Öğrencilerimizle kitabı üzerine güzel bir söyleşi gerçekleştiren yazarımız, onların sorularını yanıtlayıp kitaplarını imzaladı.
Bu yıl okulumuza  2.kez atölye çalışması ve söyleşi yapmaya gelen yazarımıza teşekkür ediyoruz.
TÜRKÇE ZÜMRESİ

Okunma 1667 defa Son Düzenlenme Salı, 16 Mayıs 2017 11:06