Bilgilendirme

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/etkinlikler/2017-2018/etkinlikler/kamp

Çarşamba, 29 Kasım 2017 11:52

ÖĞRENCİLERİMİZ İNGİLİZCE TİYATRO GÖSTERİSİNİ KEYİFLE İZLEDİ

Öğeyi Oyla
(0 oy)

Özel Yükselen İlkokulu olarak yabancı bir dil öğrenirken, aynı zamanda öğrencilerimize o dilin kültürünü yaşatarak öğretmenin önemine inanıyoruz. Bu amaçla, okulumuzda 20 Kasım 2017 Pazartesi günü Ana Sınıfı, 1, 2, 3 ve 4.sınıf öğrencilerimize İngilizce Tiyatro Gösterisi düzenlenmiştir. “Year of the Dragon” (Ejderhanın Yılı) adlı oyunumuz tamamı İngiltere’den gelen oyuncular tarafından sergilenmiştir. Yapılan etkinlikle öğrencilerimiz keyifli zaman geçirmenin yanı sıra, farklı bir dilde izledikleri tiyatro oyununa karşı da yoğun ilgi göstermişlerdir.

Okunma 422 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 29 Kasım 2017 11:53