Bilgilendirme

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/etkinlikler/2017-2018/etkinlikler/kamp

Çarşamba, 29 Kasım 2017 11:54

21-27 KASIM AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ETKİNLİKLERİ

Öğeyi Oyla
(0 oy)

21-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Etkinlikleri kapsamında okul kurucumuz Sayın Dr. Gülsen YÜKSEL tarafından anasınıfı ve 1.sınıflarımıza ‘ağzımızdaki diş sayısı, süt dişlerinin değişimi, diş sağlığı için gerekli olan besinler, diş çürükleri ve tedavisi, diş fırçalama teknikleri’ ile ilgili bilgi verildi. Ardından tüm anasınıfı ve 1.sınıf öğrencilerimizin ağız içi muayeneleri yapılarak velilerimize diş tarama sonuçları ile ilgili bilgi notu gönderildi.

Doğru diş fırçalama ve ağız bakımını öğrenmeleri için, öğrencilerimizin diş kontrollerini de yaparak sağlıklı dişlere sahip olmaları adına seminer veren Sayın Dr. Gülsen YÜKSEL’ e güzel sunumu için teşekkür ederiz.

Okunma 458 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 29 Kasım 2017 11:55