Cuma, 01 Aralık 2017 10:05

İMECE MAKER FEST 2017

Öğeyi Oyla
(0 oy)
Özel Yükselen Anadolu ve Fen Lisesi 9. ve 10. sınıflardan bir grup öğrenci Bilgisayar Bilimi ders öğretmeniyle beraber İmece Maker Fest 2017'ye katıldılar. "Gelecek Teknolojileri", "Maker Olmak ve Üretmek" gibi konularda alanında yetkin konuşmacıların oturumlarına katılan öğrenciler, öğleden sonra da çeşitli atölye çalışmalarına katılarak uygulamalar yaptılar .3B Tasarım ve Modelleme, Deriden Aksesuar Yapımı, Drone Atölyesi, Hareketli Heykeller Atölyesi, Robotik Atölyesi, Başlangıç Seviyesinde Arduino çalışmalarının herbirine katılan öğrenciler özellikle Robotik ve Drone atölyelerine özel ilgi gösterdiler. Okulda da robotik çalışmalar yapan öğrencilerimiz burada deneyimledikleri uygulamaları derslerinde de uygulayabilecekler.

Okunma 121 defa Son Düzenlenme Cuma, 01 Aralık 2017 10:57