Pazartesi, 04 Aralık 2017 11:33

BİLGE KUNDUZ ETKİNLİĞİNDEYİZ

Öğeyi Oyla
(1 Oyla)
Özel Yükselen Koleji 5., 6., 9. ve 10. sınıf öğrencileri olarak online olarak gerçekleştirilen Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi-İşlemsel Düşünme etkinliğine katıldılar.

Bilgisayar bilimini ve bilgi işlemsel düşünmeyi her yaştan öğrenciye öğretmek amacı ile oluşturulan bu etkinlik sayesinde öğrencilerimizin bilgisayar bilimi ve bilgi işlemsel düşünme konularındaki farkındalıklarının artması amaçlanmıştır.

Herkesin her türlü teknolojik cihaza sahip olduğu günümüzde, öğrencilerimizi enformatik konusunda bilinçlendirmek son derece önem teşkil etmektedir. Etkili teknoloji kullanımının yanı sıra bilimsel olarak öğrencilerimizin teknoloji deneyimlerini arttırmak bilişim dersi hedeflerimiz arasındadır.

Bilişim Teknolojileri Zümresi

Okunma 116 defa Son Düzenlenme Pazartesi, 04 Aralık 2017 12:55