Salı, 05 Aralık 2017 11:29

8. FEN BİLİMLERİ PAYLAŞIM ZİRVESİ

Öğeyi Oyla
(0 oy)

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen "Fen Bilimleri Paylaşım Zirvesi"nin 8. si bu yıl da Eskişehir'de yapıldı. Okulumuz"Fen Bilimleri Zümresi" olarak katıldığımız zirvede, iki gün boyunca Türkiye'nin dört bir köşesinden gelen öğretmen arkadaşlarımızla bilgi ve deneyim paylaşımlarında bulunduk. Gerçekleştirilen atölye çalışmalarında farklı teknik ve metodlar kullanılarak fen derslerinin nasıl daha etkili hale getirilebileceği çalışmalarına katıldık. Yoğun ama bir o kadar verimli geçen iki gün sonunda yeni umutlarla dolup okulumuza geri döndük.

Fen Bilimleri Zümresi

Okunma 105 defa Son Düzenlenme Salı, 05 Aralık 2017 11:41