Bilgilendirme

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/etkinlikler/2017-2018/etkinlikler/kamp

Salı, 12 Aralık 2017 15:33

İNGİLİZCE ZÜMRE TİYATRO ETKİNLİĞİ

Öğeyi Oyla
(0 oy)
5.12.2017 Salı günü Özel Yükselen Koleji Ortaokulunda akademik faaliyetlerin yanı sıra kültürel etkinlikleri desteklemenin önemine inanan İngilizce Zümre olarak Happy Days Theatre grubunun "Human" adlı oyununu öğrencilerimiz ile paylaştık. Tiyatro oyuncuları yaratıcı drama yöntemini kullanarak çocuklara İngilizceyi sevdirmeye ve kullandırmaya çalışmıştır. Oyuncuların, öğrencileri etkinliğe katmaları ve oyunun şarkı ve temasının çocuklara hitap etmesi çok keyifli bir etkinlik haline dönüşmesini sağlamıştır.

İngilizce Zümre

Okunma 424 defa Son Düzenlenme Salı, 12 Aralık 2017 15:34