Bilgilendirme

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/etkinlikler/2017-2018/etkinlikler/kamp

Salı, 06 Şubat 2018 10:56

OKULUMUZ, TEMİZLİK VE HİJYEN KURALLARINA UYGUN BULUNARAK 'BEYAZ BAYRAK 'ALMIŞTIR

Yazan
Öğeyi Oyla
(0 oy)

Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan okulumuz “Beyaz Bayrak ve Sertifika ile ödüllendirildi. Özel Yükselen  İlkokulu olarak aldığımız bu ödül ile ilgili olarak başta okulumuz öğretmenleri olmak üzere, öğrencilerimize, velilerimize, okulumuzun genel idari hizmetler personeline ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okunma 110 defa