Pazartesi, 05 Kasım 2018 12:16

DOĞUKENT KAMPÜSÜ OKUL BANDOSU

Öğeyi Oyla
(0 oy)

Ritim, hayatımızın temelindeki en güçlü yapı taşlarından biridir. Yürümek, koşmak, oyun oynamak, dans etmek, sayı saymak, konuşmak ve daha pek çok alanda ritim hayatımızın içindedir. Duygusal gelişim ve değişimlerde, duygusal sorunlarda, içe dönüklük veya şiddet eğiliminde, ritim çalışmaları ve perküsyonun faydası olduğunu Avrupalı uzmanlardan sıkça duyarız. Bu yararlar doğrultusunda tıpkı müzik derslerimizde de olduğu gibi her öğrenciye kendini tanıma, müzik yoluyla ifade etme ve özgüven gelişimi sağlama amacıyla okul bandomuz çalışmalarına başlamıştır.

Amacımız; öğrencilerimize, düzeylerine uygun eserler belirlemek ve onların, belirlenen eserlere uygun ritmik eşlik yapabilmelerini sağlamaktır. Böylelikle zenginleşmesini hedeflediğimiz ritmik yaratıcılık ve işitsel kuvvet ile daha etkin bir şekilde yükselen başarılar elde edeceğimize inanmaktayız.

Okunma 182 defa Son Düzenlenme Pazartesi, 05 Kasım 2018 12:17