Perşembe, 15 Kasım 2018 08:52

ANITKABİR ZİYARETİMİZ

Öğeyi Oyla
(3 oy)

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80.yıl dönümü nedeniyle Özel Yükselen Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz ile Ata’mızı ziyaret ettik. Düzenlenen askeri tören ile Mozale’ye çelenk bıraktık, ardından Genel Müdürümüz Zekai ÖZGÜR tarafından Anıtkabir özel defterinde günün anlam ve önemi ile ilgili duygularımız paylaşıldı. Ziyaretimizi, yaptığımız müze gezisi ve sertifika töreni ile sonlandırdık. Duygu ve gurur dolu ziyaretimizde Ata’mızı bir kez daha özlemle andık.

Yükselen Eğitim Kurumları idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri olarak Atamızı aramızdan ayrılışının 80. Yıl Dönümü’nde Anıtkabir’de ziyaret ettik. Türk’ün yüce Atasının izinden giden Yükselen Ailesi olarak Atamızın gösterdiği hedefe aydınlattığı yoldan durmadan yürüyoruz. Hedefimiz yarınlarda Atatürk’ün fikirlerini ve eserlerini yaşatmaktır. Bunu yapabilmenin gücünün damarlarımızdaki asil kanda olduğunu bilerek yolumuzda doğru adımlarla ilerliyoruz. Atam huzurla uyu; Türk gençliği ne seni ne de birinci vazifesini unutmadı, unutmayacak!

Okunma 439 defa Son Düzenlenme Perşembe, 15 Kasım 2018 08:55