Pazartesi, 19 Kasım 2018 15:48

Öğeyi Oyla
(1 Oyla)

YİNE AYLARDAN KASIM VE GÖZLERİMİZ ONU ARIYOR

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde, Yükselen Koleji olarak saygı, sevgi ve özlemle andık. Perdede “Sen Hiç Atatürk’ü Gördün mü?” videosunun gösterimiyle Atatürk’ü anma törenimiz başladı. Ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Matematik Öğretmenimiz Hatice Eylem EŞMEKAYA yaptı. Ortaokul öğrencilerimizin hazırladığı drama gösterisinin ardından “Yiğidim Aslanım” parçasıyla anma töreni devam etti. İlkokul öğrencilerimiz, Ata’mızın en sevdiği danslardan vals ve zeybeği sahnede icra ettiler. Ortaokul öğrencilerimizin hazırladığı koronun devamında ilköğretim öğrencilerimiz lirik dans gösterisini sundular. Son olarak ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizin hep beraber söyledikleri “Sana Minnettarız Ata’m” oratoryosuyla anma törenimiz son buldu.

Okunma 404 defa Son Düzenlenme Pazartesi, 19 Kasım 2018 15:56