Cuma, 25 Ocak 2019 17:13

YÜKSELEN KOLEJİ EN ANLAMLI KARNE HEDİYESİ

Öğeyi Oyla
(0 oy)

“Bir dokunuşla başlar hayaller, umutlar, dalga dalga mutluluklar. Yeni yılda umuda bizlerden daha çok ihtiyacı olan kardeşlerimize sizler de yardımcı olmak ister misiniz? Haydi, hep birlikte küçük bir yürekte umut,güzel bir yüzde tebessüm olalım.” dedik ve yüce gönüllü öğrenci ve velilerimizin de desteğiyle “Yeni Yıla Yeni Umutlar Konseri” etkinliğini gerçekleştirdik. Çubuk MEM tarafından tespit edilen, Çubuk ilçesindeki devlet okullarında eğitim öğretim hayatına devam etmekte olan ihtiyaç sahibi 15 öğrenciye, bu etkinlik ile elde edilen gelirle kıyafet yardımı yaptık. 18.01.2018 Cuma günü kendi okullarında karnelerini alan bu öğrencileri ve annelerini, okullarından alarak kışlık kıyafet alışverişi yapmak için alışveriş merkezine  götürdük. Kendilerine ayrılan bütçe dahilinde istediklerini beğenerek alan öğrencilerin gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. Bu anlamlı günde karne hediyesi verdiğimiz öğrencilerin ilettikleri selam, sevgi ve teşekkürleri öğrencisinden velisine tüm Yükselen ailesiyle paylaşmak istiyoruz. Her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen yardım kampanyamızda büyük rol oynayan öğrenci ve velilerimize, hiçbir emeğini esirgemeyen öğretmenlerimize, böyle güzel organizasyonlar için hem imkan sağlayan hem de bize verdikleri destekten asla kaçınmayan değerli müdürlerimize ve sayın kurucularımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Okunma 252 defa Son Düzenlenme Cuma, 25 Ocak 2019 17:13