GÜLSEN YÜKSEL
(isteğe bağlı)
Ek Bilgi:

Görevi: Kurucu

1966 doğumlu. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden ikincilikle mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi Protez Anabilim Dalı'nda doktora yaptı. Halen serbest diş hekimi olarak çalışmaktadır.
     İki çocuk annesi Gülsen YÜKSEL anne şefkati ve duyarlılığıyla kendi çocuklarının yanı sıra tüm çocukların güçlü ellerde, sevgi dolu yüreklerde yetişmesini arzuladığından eşi Mehmet YÜKSEL'le -eğitim dünyasına katkı sağlamak amacıyla-Yükselen Kolejini açtı.
    "Sorumluluğunu üstlendiğimiz işin önem ve önceliğinin farkındayız. Okulumuzda mutlu, gülen yüzler görmek, bizi son derece memnun ediyor. Öğrencilerimizin başarılarını duydukça gururlanıyoruz. ‘İyi ki bu yola baş koymuşuz!' diyoruz. Çığ gibi büyüyen Yükselen Kolejini uzun yıllar yaşatmak ve onunla yaşamak dileğiyle." diyen Gülsen YÜKSEL böyle bir okula ve kocaman bir Yükselen ailesine sahip olmanın mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyor.