CEREN ÖZDEMİR
(isteğe bağlı)
Ek Bilgi:

Görevi: İlkokul Müdürü

1981 Ankara doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Ankara da tamamladıktan sonra 2003 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümünü bitirdim.2005 yılında Müzik Öğretmeni olarak Yükselen Kolejinde göreve başladım. Okulumuzun misyon ve vizyonu doğrultusunda öğrencilerimizin derslerdeki başarılarının yanında sosyal gelişimlerini sağlamaları adına bir çok etkinlikler ve faaliyetlerde bulundum.
     Yükselen Koleji olarak, eğitimin başarısındaki sırrın çocuğun mutluluğunda gizli olduğuna ve çocuk eğitimindeki en önemli koşulun sevgi olduğuna inanıyoruz.
       Dileğimizin sizlerle el ele vererek en değerli varlığımız olan çocuklarımız için en iyi eğitimi sağlayabilmek olduğunu belirtiyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.