CEMİLE CEYHAN
(isteğe bağlı)
Ek Bilgi:

Görevi: Ortaokul Müdürü

Yükselen Ortaokulu Müdürü Cemile Ceyhan, 1976 Manisa Akhisar doğumludur.1998 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümünden mezun olan okul müdürümüz bir yıl lisede, sonrasında dershanelerde tarih, coğrafya ve sosyal bilgiler öğretmenliği yapmıştır.
    2005 yılında Yükselen Koleji’nde Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak göreve başladı. Akademik başarıları, sanatsal faaliyetleri ve yürüttüğü projelerde elde ettiği başarılardan dolayı, takdir, teşekkür belgeleri ve plaketler aldı. Eğitimin ve gelişmenin sürekliliğine inanan okul müdürümüz, eğitime dair düzenlenen kurslara ve seminerlere katılmış, katılmaya da devam etmektedir.
    Okul müdürü olarak devam ettiği yeni görevinde de iyi bir lider olarak, tüm çalışanlara daha verimli olacakları, başarılarını arttıracak huzurlu bir çalışma ortamı sağlayarak, öğrencilerinin her alanda başarılarını arttırmayı hedefliyor. Akademik başarının nasıl ki tartışılmaz derecede önemli olduğunu düşünüyorsa, öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda sosyal faaliyetlerle, sanatla ve sporla, ilgilenmelerinin de önemli olduğuna inanıyor. Çünkü sanatla ve sporla uğraşan insanların hayatlarında daha mutlu, disiplinli ve başarılı olduğunu düşünüyor. Bu nedenle öğrencilerin ilgi ve yeteneklerinin keşfedilerek, ilgili alanda kendilerini geliştirecek eğitimler almalarını, etkinliklere katılmalarını sağlamaya çalışıyor.
     Yükselen Koleji’nin akademik başarısını arttıracak çalışmaların yanı sıra eğitim kalitesini de arttırarak insani ve ulusal değerlere sahip, geleceğin Atatürkçü liderlerini yetiştirme arzusu ve gayreti içinde, çalışmalarına devam ediyor.