KÜBRA BAĞBAŞI
(isteğe bağlı)
Ek Bilgi:

Görevi: Ortaokul Müdür Yardımcısı

1985 Kırıkkale Keskin doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Keskin’de tamamladıktan sonra Pamukkale Üniversitesi Felsefe Bölümünü bitirdim. Lisans eğitimimden sonra mesleki yeterliliğimi tamamlamak için pedagojik formasyon eğitimi aldım.
     Çocukluk yaşlarımdan itibaren kendime hedef olarak belirlediğim öğretmenlik mesleğine öğrenim hayatımdan hemen sonra çeşitli dershanelerde Felsefe Grubu Öğretmenliği ve Rehber Öğretmenlik yaparak başladım. Mesleki anlamda kendimi geliştirmek ve eğitim- öğretim alanına daha çok katkıda bulunabilmek adına çeşitli seminer ve eğitimlere katıldım. 2012 yılında Yükselen Koleji Ailesinin bir üyesi oldum. 2 yıl Eğitim Koordinatörlüğü yaptıktan sonra Müdür Yardımcılığı görevine atandım.
    Yükselen Koleji’nin yetiştireceği yeni nesiller için amaç olarak benimsediği çağdaş, laik, analitik düşünen, sorgulayan, sosyal becerileri önemsenen, desteklenen ve akademik başarısı yüksek öğrenciler yetiştirmeyi amacım olarak görüyorum. Aldığım eğitimler ve edindiğim tecrübelerim doğrultusunda eğitim-öğretim kalitesini arttırmak adına gerekli tüm çalışmaları yürütüyorum. Yükselen Koleji’nde çalışmaktan gurur duyuyor, bana inanan ve güvenen herkese teşekkür ediyorum.