DERYA KARADAĞ
Ek Bilgi:

Görevi: Lise Müdür Yardımcısı

Sevgili Yükselen Koleji Ailesi,
     1982 doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi İzmir'de tamamladım. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirip Elazığ Fırat Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesinde tezsiz yüksek lisansımı yaptım.
     Öğretmenlik mesleğine ilk adımımı 2004 yılında Yükselen Kolejinde attım. Okulumda yedi yıl Türkçe öğretmenliği, yaptım. Mesleki yaşantım boyunca birçok sosyal sorumluluk ve alan projelerinin koordinatörlüğünü yaptım. Çeşitli çalışmalarım nedeniyle Çubuk Kaymakamlığından bir takdirname; Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere farklı kurumlardan dokuz teşekkür belgesi, üç plaket aldım. Birbirinden farklı kurs ve seminerlerle mesleki ve kişisel gelişimime katkı sağladım, sağlamaya devam ediyorum.
      Anne olmanın hassasiyeti ve eğitimci olmanın sorumluluğu ile kurumsal kimliğimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıp okulumun nice birinciliklere imza atmasını ve Türkiye'ye sayısız değerler kazandırmasını kendime görev addediyorum.
     Göreve başladığım ilk günden bugüne kadar Yükselen Koleji ailesinin bir üyesi olmanın onurunu taşıdım. Okulumun daha büyük başarılarına ve her öğrencimin okulumda şekillenecek olan tertemiz eğitim hayatına silinmez imzalar atabilmek ümidiyle tüm Yükselen Koleji ailesini saygı ve sevgiyle kucaklıyor, bize en değerli varlıklarınızı emanet ettiğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.