İREM ALAGÖZ
(isteğe bağlı)
Ek Bilgi:

Görevi: İlkokul Müdür Yardımcısı

1988 doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Ankara'da tamamladım. Atılım Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü 2010 yılında bitirip mesleki yeterliliğimi tamamlamak için pedagojik formasyon eğitimi aldım. Ankara Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Politikası Anabilim Dalında yüksek lisans eğitimimi tamamlayarak 2016 yılında Bilim Uzmanı ünvanını aldım.

2012 yılında Yükselen Koleji ailesinin bir üyesi oldum. Okulumda 3 yıl İngilizce öğretmenliği yaptıktan sonra müdür yardımcılığı görevine atandım. Eğitim alanında yurtiçi dergide yayımlanmış makalem ve pek çok eğitim sempozyumlarına katılımın yanı sıra birçok sempozyumda da konuşmalarım olmuştur.

Hayalim, Atatürk ilkeleri çerçevesinde ulusal ve evrensel ortak değerlere bağlı, koşulsuz sevgiyle öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sosyal gelişimlerini de sağlayıp; yaratıcı, üretken ve mutlu bireyler yetiştirmektir.