KERİM UYANIK
(isteğe bağlı)
Ek Bilgi:

Görevi: Lise Müdür Yardımcısı

02.08.1984 tarihinde Almanya’nın Frankfurt eyaletinde doğdu. Henüz iki yaşında Türkiye’ye geldi ve Ankara’da yaşamaya başladı. Eğitim öğretim hayatının tamamını Ankara’da sürdürdü. 2006 yılında Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünden mezun oldu ve öğretmenlik hayatına adım attı. 10 yıl boyunca aynı kurumda öğretmenlik, rehberlik ve idarecilik gibi görevlerde bulunduktan sonra yolu 2016-2017 eğitim öğretim yılında Ankara’nın en başarılı ve çağdaş okullarından biri olan Yükselen Koleji ile kesişti. Yükselen Anadolu ve Fen Lisesi’ne Tarih Öğretmeni olarak başlayan öğretmenimiz,  2017-2018 eğitim öğretim yılı itibariyle Okul Müdür Yardımcısı olarak görevini devam ettirmektedir. Öğretmenimiz  evli ve bir çocuk babasıdır.