Yükselen Koleji Ön Okulları Mezuniyet Töreni

Bugün büyük bir gurur ve mutlulukla Yükselen Koleji Ön Okulları öğrencilerimizin mezuniyetini kutluyoruz! Bu özel günde, öğrencilerimiz karnelerini alarak bir eğitim-öğretim yılını daha başarıyla tamamladılar.
Yükselen Kıvılcımları Ana Sınıfı Programımız ile küçük kalpler, büyük hayallere doğru ilk adımlarını attı. Onlar, geleceğin ışığı olacak bilgiyle donanıp, yeteneklerini geliştirerek yarınlara umutla bakıyorlar. Her bir öğrencimizin başarısı, bizler için tarifsiz bir gurur kaynağı. Bu yolculukta bizlere güvenen tüm velilerimize, emeği geçen öğretmenlerimize ve elbette sevgili kıvılcımlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizlerle birlikte bu özel anları paylaşmaktan onur duyuyoruz. Gelecek, sizlerin ışığıyla daha da parlak olacak!