Erasmus Akreditasyon Kapsamında Romanya’dan Gelen Öğrenciler Okulumuzu Ziyaret Etti.

Erasmus akreditasyon kapsamında Romanya’dan gelen öğrenciler okulumuzu ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta, Erasmus akreditasyon programı çerçevesinde Romanya’dan gelen bir grup öğrenci ve öğretmen, okulumuzu ziyaret etti. Ziyaret sırasında misafirlerimiz, okulumuzda yürütülen bilişim çalışmaları hakkında bilgi aldılar ve atölye çalışmalarına katıldılar. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, konuklarımızla bilgi ve deneyim paylaşımında bulunarak kültürel ve akademik etkileşim sağladılar. Bu ziyaret, okulumuzun uluslararası projelerdeki aktif rolünü ve bilişim alanındaki başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. Dünya Yükselen’e Küçük!